Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür etmek istiyorum. 4 yıldır diyabetliyim 3 yıldır da 4lü insülin kullanıyorum. Son zamanlarda ne yapsam hiç düşüremediğim şekerimle baş etmeye çalışıyordum. Ta ki eşim sitenizde InsuPad’i görene kadar.
Eşimin yoğun çabalarıyla temin ettik ve yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Sonuçlar evet denildiği gibi günlük kullanılması gereken insülin dozunu azaltıyor. Tabi yine yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum. İnanın şu an şekerimi ölçtüğümde gördüğüm sonuç ve yaşadığım mutluluk paha biçilmez. Tüm gelişmeleri yakından takip edip aynı zamanda deneyimlerinizi paylaşarak bilgilendiriyor olmanızdan dolayı sonsuz teşekkurler.
Türkiye’de yaşıyorum InsuPad’i bir tanıdığımız sayesinde Almanya’dan getirttik. Site üzerinden henüz iletişime geçemedik.
Gelen kutu içerisinde 2 adet kontrol ünitesi 4 adet de tek yönlü pencere geliyor. Tek yönlü pencere denilen aparatlar ayrıca satılıyor sanırım 30′lu paketler halinde onlar da elimize ulaştığında daha detaylı bilgi verebilirim. Tek sıkıntı aparatların günlük kullanıma uygun olması, şimdilik ona da kendimizce bir çözüm bulduk pencerenin altındaki kısmı çift taraflı bantlarla değiştiriyoruz. Bu arada kontrol ünitesinin şarjı yalnızca 3 kullanıma yetiyor gece insülinim için yenisi ile değiştiriyoruz.Günlük kullanım dozum %20 kadar azaldı ve sanırım daha da azalacak.
Kevser Hanım
Konuyla ilgili yazı
Esra hanım, kevser hanımla görüşüp bizleride bilgilendirir misiniz?Almanya da bir arkadaşım var. Fiyatı da uygunsa almak istiyorum.tabi bir de herkes alabiliyorsa,arkadaşım benim için alabilirse?