Diyabetimben.com ‘u geliştirmek, tip-1 diyabetli akranlarımız ve ailelerine daha faydalı olabilmek adına güzel projeler yapmaya devam ediyoruz.
Bu aralar gündemimizde Karbonhidrat Rehberi Projesi vardı. Ve projemizi başarıyla hayata geçirdik. Türkiye’de en doğru karbonhidrat detaylarına bu kaynaktan ulaşabileceğinize şüpheniz olmasın. Karbonhidrat Rehberi’nin ana sayfamızda ve sayfada aşağı doğru inerken eski usul kefeli terazinin olduğu alanda olduğunu unutmadan hatırlatmak isterim 🙂
Diyabetimben.com Hakkımızda sayfasında kendimizden de biraz bahsetmiştik. Yazımızın son satırları bizi gerçekten en iyi anlatana satırlar; “DiyabetimBen.com böylece dünyada gittikçe yaygınlaşan, tip-1 diyabet odağında ise Türkiye’de ilk ve en büyüğü olan bu sosyal platformda ‘e-hasta’ projesiyle tip-1 diyabetli bireylerin ve yakınlarının yalnız olmadıklarını hissettirirken, karşılaşacakları her türlü durum hakkında tecrübelerden yararlanarak bilgi verir. Böylece takipçiler tip-1 diyabetlerini daha ‘bilerek’, ‘daha fazla yalnız’ olmadıklarını düşünerek ve ‘korkmadan’ yaşarlar. Blogtan aldıkları bilgilerle daha bilgili hale gelerek doktorlarını da yönlendirme fırsatı elde ederken tip-1 diyabet tedavi süreçlerine olumlu katkılar sağlarlar.”
Kendimizi daha iyi anlatabilmek ve daha fazla kişiye temas edebilmek adına bir de white-board animasyon hazırlamak istiyorduk. Sonunda Diyabetimben.com’un Tanıtım Filmi’ni de başarıyla tamamladık.
Umarım kendimizi en iyi şekilde ifade etmişizdir ve umarım beğenirsiniz.
Seldanur Gümüşkaya Çok güzel olmuş bayıldım…
Diyabetim Ben Teşekkürler Seldanur Hanım 🙂
Merve Demir Çok güzel olmuş emeğinize sağlık