2017 Yılı Hepimize İyi Gelsin – Diyabetimben.com

Genel Bilgiler2017 Yılı Hepimize İyi Gelsin - Diyabetimben.com

2017 Yılı Hepimize İyi Gelsin – Diyabetimben.com

2016 hatta keşke birkaç yıl öncesi de yaşanmamış olsaydı. Nelerin bizde ciddi anlamda iz bıraktığını ve anı defterimize kötü anılar bıraktığını anlatmaya başlasak günler geçer. Bunları kendi özelimizde konuşmaya, üzülmeye elbette devam edeceğiz. O yüzden bu kısmı uzun tutmuyorum 🙁

Her yeni yıl bizlere bir önceki yıldan daha iyi olacakmış gibi görünüyor. Her ne kadar 2017 çoğu anlamda sıkıntılı bir yıl olacağı söylense de umarım öyle olmaz.

Dileklerimiz çok. Milli Piyango bileti alanlar zengin olmayı, iş arayanlar iş bulmayı, çocuk sahibi olmak isteyenler çocuk dilemeyi, araba almak isteyenler araba almayı, uzun zamandır görmediği arkadaşlarını, aile yakınlarını görmeyenlerin görmeyi gibi birçok dileği, temennisi olacak. Ama en önemlisi; sağlık, huzur, umutla bakacağımız yarınları dileyeceğiz.

fullsizerender-46Biz tip-1 diyabetliler de 2017 yılında diyabet dünyasındaki olumlu gelişmeleri görmüş, 2017’de de mümkünse daha iyi gelişmeleri dileyeceği, daha düzgün kan şekeri gidişatı, daha iyi HbA1c ve başarılırsa tip-1 diyabetin son bulacağı bir yıl diliyoruzdur 🙂 Biz de diyabetimben.com olarak sizlerle an be an bilgi aktarımına devam etmeye elbette çalışacağız.

Son 4 yıldır da ilk kez evimizde geçireceğiz yeni yılı 🙂 Yılbaşı ağacımız daha bir afilli oldu. Bolca süsledik 🙂 Sizlerle de paylaşmadan yapmayalım dedik 🙂

Umarım ama umarım hepimizin dilekleri bir nebze de olsa yerine gelir. Tıpkı eskiden olduğu gibi; birbirimizden korkmadığımız, sabrımız ve anlayışımızın en üst seviyede olduğu, farklılıklarla yaşayabileceğimiz, insanı insan olduğu için sevebileceğimiz, güzellikleri duyabileceğimiz ve paylaşımımızın hat safhada olduğu bir yıl olsun.

Şimdiden keyifli bir akşam, yeni yıla sevdiklerinizle gireceğiniz bir saat 00:00 diliyoruz 🙂

3 YORUMLAR

  1. Yadigar Aydın Sağlıklı barış dolu huzur içinde yaşayacağımız bir yıl olması dileğiyle iyi yıllar Esra hanım 😘

    Esra Avcı Hep birlikte umarım güzel günler görürüz. Sağlıkla, barışla ve huzurlar Yadigar Hanım 🙂 selamlar, sevgiler

    Yadigar Aydın Amin inşallah… 😊

Bir yorum yapın.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Diğer yazılar

%d blogcu bunu beğendi: